Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2011

ΚΑΤΩ Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ


Η δικτατορία των τοκογλύφων παίρνει τώρα τη μορφή κυβέρνησης συνεργασίας μεταξύ των πολιτικών του συστήματος και των τραπεζιτών. Αυτή η κυβέρνηση εφόσον δεν βγήκε μέσα από την θέληση του λαού αλλά μέσα από σκοτεινές διεργασίες του χρηματοπιστωτικο-πολιτικού συστήματος , είναι στην ουσία μια ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ , μια διορισμένη κυβέρνηση που έχει ως σκοπό της την πραγματοποίηση κάποιων συγκεκριμένων εντολών.
Η κυβέρνηση αυτή προέκυψε μέσα από εξαναγκασμό και ως εκ τούτου ο ελληνικός λαός δεν έχει καμιά υποχρέωση να την σεβαστεί. Η διασύνδεση χρέους και διακυβέρνησης της Ελλάδος υπό όρους , έχει πολλές αναγνώσεις. Πρώτα εκθέτει ανεπανόρθωτα την Ευρωπαϊκή Ένωση η οποία πρόδωσε τις προσδοκίες των ευρωπαϊκών εθνών και μετατράπηκε σε όργανο του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Έπειτα εκθέτει τον πολιτικό κόσμο της χώρας που έδειξε υπερβάλλοντα ζήλο στην εξυπηρέτηση του συστήματος και την απαξίωση της λαϊκής θέλησης . Αποκαλύπτει επίσης το τερατώδες σύστημα του χρηματοπιστωτικού καπιταλισμού σε διεθνές και τοπικό επίπεδο , ένα σύστημα που εξυπηρετείται μέσα από τις ισχυρές σχέσεις τραπεζιτών και κομματικών μηχανισμών .
Έργο αυτού του εκτρώματος είναι να επιβάλει τους όρους της δανειακής σύμβασης και κατόπιν να παραχωρήσει και πάλι την εξουσία στους πολιτικούς μέσα από τον εμπαιγμό των εκλογών. Τότε που ο λαός δεν θα έχει κανένα δικαίωμα αναίρεσης των επαχθών και απεχθών όρων της δανειακής σύμβασης που θα αλυσοδέσει την Ελλάδα για δεκαετίες.
Μετά από αυτό το θέατρο των πολιτικών και των τοκογλύφων η Ελλάδα θα βρεθεί δεμένη στο τροχό ενός σκληρού νομοθετικού πλαισίου φορολόγησης και είσπραξης χρεών από δημόσιο και τράπεζες καθώς και ένα απλοποιητικό πλαίσιο ιδιωτικοποιήσεων και ξεπουλήματος της περιουσίας και των πλουτοπαραγωγικών πόρων της χώρας.
Στα πλαίσια αυτά θα έχουμε ένα ενισχυμένο αστυνομικό κράτος με ιδιωτικές εταιρείες είσπραξης των φόρων και των χρεών . Αυτές οι εταιρείες θα συνοδεύονται με ιδιωτική αστυνομία που δεν αποκλείεται να αποτελείται από ξένους και ¨ελληνοποιημένους¨ νεγρίλους .
Αν ο λαός ανεχθεί αυτές τις διεργασίες θα βρεθεί δεμένος χωρίς να το καταλάβει. Διότι με το αστυνομικό κράτος και την εξασφάλιση της συναίνεσης έστω και του ενός δεκάτου της κοινωνίας που θα επικουρείται από όργανα του κράτους και λοιπούς κομματικούς ρουφιάνους και χαφιέδες , θα είναι δύσκολη εκ των πραγμάτων, η αποτίναξη του ζυγού. Το κλίμα θα είναι τέτοιο που θα προκαλέσει μετανάστευση των ελλήνων και αντικατάσταση τους από λαθρομετανάστες στις επιχειρήσεις που θα στήσουν οι ντόπιοι και ξένοι τραπεζίτες με τα λεφτά που έκλεψαν από το λαό και τα αγορασμένα με ψίχουλα , παραγωγικά μέσα της Ελλάδος.
Αν ο ελληνικός λαός θέλει να παραμείνει στη πατρίδα του και να αγωνιστεί για την απελευθέρωση της και την πραγματική προκοπή της , οφείλει να εναντιωθεί πρώτα στη παρούσα κατοχική κυβέρνηση και συνακόλουθα στο σύστημα του χρηματοπιστωτικού καπιταλισμού και της σοσιαλκαπιταλιστικής πολιτικής του έκφανσης.
Η κατοχική κυβέρνηση δεν πρέπει να επιτύχει στους στόχους της . Πρέπει να πέσει με όλα τα δυνατά μέσα. Με μαζικές διαδηλώσεις και συγκρούσεις αλλά και με στοχευμένες δολιοφθορές που θα κορυφωθούν στην ΠΑΛΛΑΪΚΗ ΕΝΟΠΛΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ κατά της τυραννίας.
Λουκάς Σταύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.