Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ


Έλληνες πατριώτες και εθνικιστές της Κύπρου. Ύστερα από τις φιλοτουρκικές θέσεις του αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου, που ελπίζω να μην εκφράζουν το σύνολο της διοικούσας εκκλησίας, βρεθήκατε ξαφνικά εγκλωβισμένοι μέσα από τα παραεκκλησιαστικά σχήματα της ακροδεξιάς , σε θέσεις και επιλογές που δεν τις πιστεύετε και δεν τις θέλετε .
Οι ηγετίσκοι των ακροδεξιών σχηματισμών τηρούν σιγή ιχθύος αναφορικά με τις τουρκόφιλες θέσεις του αρχιεπισκόπου. Αν ήταν αληθινοί πατριώτες και εθνικιστές όπως διατείνονται θα ξεσκέπαζαν τον τουρκόφιλο αρχιεπίσκοπο και θα έδειχναν ξεκάθαρα σε όλους τον δρόμο του εθνικού αγώνα ενάντια στην ομοσπονδία με τις διάφορες παραλλαγές της.
Μερικοί εξ αυτών τήχθηκαν μάλιστα ανοικτά υπέρ των απαράδεκτων και μειοδοτικών θέσεων του αρχιεπισκόπου εμφανίζοντας την απάτη του λεγόμενου ενιαίου κράτους ως τρίτο πόλο για τις ερχόμενες εκλογές. Με τους παράδες της αρχιεπισκοπής παριστάνουν τους πατριώτες.
Έλληνες πατριώτες και εθνικιστές μην τους ακολουθείτε , μην τους ακούτε. Σπάστε τα φράγματα που σας έκλεισαν , συντρίψτε τα δεσμά που σας περιέδεσαν.
Η σωτηρία της πατρίδος δεν θα έρθει μέσα από το προσκυνημένο παπαδαριό . Αυτοί μας πρόδωσαν το 60 και υπέγραψαν τη Ζυρίχη , αυτοί μας έσυραν στην προδοσία του 1977 που απάνω της , όπως απάνω σε βρομερή κοπριά , άνθησε το ακανθώδες δένδρο της υποχώρησης , που έφτασε, από το άνοιγμα των οδοφραγμάτων ,στο σχέδιο Ανάν , στο προδοτικό δημοψήφισμα του 2004 με τη συμμετοχή των εποίκων , στην σημερινή τρίμορφη αποδοχή της διζωνικής ( λύση Χριστόφια, συγκαλυμμένη συνομοσπονδία Αναστασιάδη και διζωνική με ενιαίο κράτος που παίρνει και το όνομα της ευρωπαϊκής λύσης).
Έλληνες πατριώτες και εθνικιστές μπορούμε να σταματήσουμε την υποχώρηση μέσα από τις γραμμές ενός ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ που θα πραγματώσει την θυελλώδη απελευθερωτική αντεπίθεση..
Λουκάς Σταύρου

1 σχόλιο:

  1. Εν το γυρίζει Λούκα μου η γλώσσα σου να πεις εθνικοσοσιαλιστικής να τελειώνουμε;
    Τι το βασανίζεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.