Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ: Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ


Ο διεθνής οίκος αξιολόγησης Standard & Poor’s στη τελευταία του «αξιολόγηση» ρίχνει ολόκληρη την ευρωζώνη σε καθεστώς επιτήρησης. Εκτός των οικονομιστικών αιτιάσεων αυτής της απόφασης που αποτρέπει τις επενδύσεις από το χρηματοπιστωτικό υπερκράτος και τα κοράκια των διεθνών επενδυτών , εντοπίζει το πρόβλημα στο πεδίο της πολιτικής και συγκεκριμένα «στις συνεχιζόμενες πολιτικές διαφωνίες για την αντιμετώπιση της κρίσης και στη διασφάλιση βαθύτερης οικονομικής διακυβέρνησης».
Με λίγα λόγια , το χρηματοπιστωτικό υπερκράτος μαζί με τα κοράκια που το συνοδεύουν ζητά πολιτική δικτατορία με το προσωπείο της σύγκλισης και συναίνεσης των συστημικών πολιτικών δυνάμεων από την αριστερά μέχρι την άκρα δεξιά. Η δικτατορία που επιθυμούν και μόνο αυτή θα δημιουργήσει κλίμα εμπιστοσύνης στις λεγόμενες αγορές για να έρθουν στη συνέχεια να καταληστεύσουν τα έθνη , να αρπάξουν σε τιμή ευκαιρίας τον ορυκτό και γεωστρατηγικό τους πλούτο καθώς και την εθνική εργασία με μισθούς πείνας και εξαθλίωσης .
Καλούν τις πολιτικές συμμορίες των ευρωπαϊκών κρατών να αναλάβουν αυτό το ανόσιο έργο, που δεν είναι τίποτα άλλο από την υποβάθμιση της αξίας της εργασίας και την χειραγώγηση της , για να αποπληρωθεί ο σκουπιδόκοσμος των τραπεζών.
Σε απάντηση αυτών των μεθοδεύσεων , οι εθνικές λαϊκές δυνάμεις έχουν ένα καθήκον : Να συνδράμουν με όλη τους τη δύναμη στην ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ τόσο στο οικονομικό όσο και πολιτικό πεδίο.
Από τα ερείπια αυτού του συστήματος θα πάρει πίσω ο λαός ότι του έκλεψαν πατώντας πάνω στα αποκαΐδια της συστημικής νομιμότητας . Μόνο έτσι θα κλείσει παραγωγικά η κρίση που προκάλεσαν οι ίδιοι οι χρηματοπιστωτές για να αναδυθούν νέες ρωμαλέες δυνάμεις στην οικονομία και τη πολιτική .
Η καταστροφή της οικονομικο-πολιτικής τυραννίας είναι η καλύτερη λύση που μπορούν και επιβάλλεται να δώσουν οι λαϊκές δυνάμεις σε όλα τα έθνη της Ευρώπης.
Λουκάς Σταύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.