Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Ο ΛΑΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΩΝ


Τα μέτρα που ανακοίνωσε το κυπριακό πολιτικό κατεστημένο θα πλήξουν άμεσα τα φτωχά στρώματα του λαού Η λεγόμενη εξοικονόμηση 200 και πλέον εκατομμυρίων από τις περικοπές κοινωνικών παροχών, θα φέρει περισσότερη φτώχεια και εξαθλίωση σε ειδικές ομάδες του πληθυσμού όπως είναι οι άνθρωποι με ειδικές ανάγκες , οι πολύτεκνοι, οι άνεργοι και γενικά οι χαμηλά αμειβόμενοι.
Η αφαίρεση ατού του ποσού από την αγορά , διότι ο φτωχός καταναλώνει αφού δεν του περισσεύει τίποτα για να αποταμιεύσει , μαζί με την άνοδο του ΦΠΑ και την αύξηση του φόρου στις μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις , θα πλήξουν την αγορά , θα συρρικνώσουν έτι περισσότερο το ΑΕΠ , με αποτέλεσμα να εξαναγκάσουν την κυβέρνηση να προβεί σε μια δεύτερη και τρίτη φορολογική επίθεση.
Μόνο η αντίσταση του λαού είναι δυνατό να ανακόψει αυτή τη κατιούσα πορεία της οικονομίας και να δημιουργήσει νέες πολιτικές δυνάμεις που από κοινού με την λαϊκή αντίσταση θα εξαναγκάσουν στην φορολόγηση του συσσωρευμένου πλούτου και στην εγκατάλειψη της καταστροφικής , αντιλαϊκής και αντεθνικής ιδέας της στήριξης των τραπεζών από τους φόρους του λαού.
Ο λαός στους δρόμους . Αυτή είναι η μοναδική επιλογή που δεν πρέπει να ελεγχθεί από τα κομματοκρατούμενα συνδικάτα που και αυτά είναι μέρος του συστήματος χειραγώγησης της λαϊκής θέλησης .
Λουκάς Σταύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.