Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

ΚΥΠΡΟΣ : ΟΡΘΑ ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΙΔΕΑΣ


Μένουν ακόμα 14 μήνες για τις προεδρικές εκλογές στη Κύπρο και όμως άρχισαν τα όργανα της προεκλογικής εκστρατείας. Στόχος τους είναι η πόλωση και η παγίδευση του εκλογικού σώματος στις συμπληγάδες της δεξιάς και της αριστεράς.

Στα λαϊκά στρώματα η προπαγάνδα του ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ οργιάζει. Στόχος τους είναι δήθεν η αποτροπή επανεκλογής του κομμουνιστή Χριστόφια. Με αυτή τη προπαγάνδα θέλουν να παγιδεύσουν κάποιες πατριωτικές δυνάμεις στο μαντρί του κατ’ εξοχήν ενδοτικού κόμματος του ΔΗ.ΣΥ.
Για εμάς τους εθνικοκοινωνιστές , τόσο η δεξιά όσο και η αριστερά, πορεύονται στον ίδιο δρόμο του ενδοτισμού στο εθνικό θέμα και του προστατευτισμού των ολίγων στο οικονομικό θέμα.

Κατά την άποψη μου, ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ με όποιο και αν επιλέξει ως υποψήφιο , θα είναι τρισχειρότερος της διακυβέρνησης Χριστόφια.

Διότι στο εθνικό θέμα θα στηρίξει συγκαλυμμένη συνομοσπονδία με αδύναμη κεντρική κυβέρνηση , εις δε το οικονομικό θα στηρίξει ανοικτά την ολιγαρχία του πλούτου. Και όλα αυτά θα γίνουν υπό την κάλυψη εθνικοφρόνων πατριδοκάπηλων αλαλαγμών.

Σε αυτές τις εκλογές οι εθνικοκοινωνικές δυνάμεις επιβάλλεται να εκφραστούν αυτοδύναμα και αυτόνομα. Επιβάλλεται να καταγγελθεί η προδοσία και να κτυπηθεί η παράδοση της κοινωνίας στην ολιγαρχία του πλούτου.

ο αγώνας ενάντια στην αριστερά πρέπει να ενισχυθεί με μια ταυτόχρονη αντίσταση στην επέλαση της δεξιάς. Όλοι ανήκουν στο ενδοτικό πολιτικό κατεστημένο . Κάθε συνεργασία μαζί τους είναι προδοσία των εθνικιστικών αρχών και εγκατάλειψη του αγώνα.

Ούτε δεξιά ούτε αριστερά αλλά ούτε και στον καιροσκοπικό και πολιτικά εκπορνευμένο χώρο του κέντρου με τα κόμματα του ΔΗΚΟ , του ΕΥΡΩΚΟ , της ΕΔΕΚ και των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ.
Ορθά τα λάβαρα της εθνικοκοινωνικής ιδέας.

Λουκάς Σταύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.