Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Εθνικοκοινωνική εναντίωση στο αστικό κυπριακό κράτος

Για να συντηρηθεί το υπέρογκο και παρασιτικό δημόσιο , συμπεριλαμβανομένων των κομματικών τσιφλικιών των ημικρατικών , δύο τρόποι υπάρχουν.
Ο ένας είναι η ΒΙΑ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ στην παραγωγική βάση του λαού και ο άλλος είναι τα ΔΑΝΕΙΑ του κράτους απο ντόπιες και ξένες τράπεζες που έχουν σαν αποτέλεσμα να φορτώνονται και αυτά στην παραγωγική βάση αλλά και να εκθέτουν σε ξεπούλημα κάθε μορφή εθνικού πλούτου.
Αν αυτό δεν μπορείς να το καταλάβεις , εργαζόμενε της ιδιωτικής οικονομίας , τότε είσαι άξιος της μοίρας σου.
Ο δημόσιος υπάλληλος , ο πολιτικός που συντηρεί αυτό το το σύστημα του υπέρογκου κράτους και ο γραβατοφόρος και ρασοφόρος τραπεζίτης διαφεντεύουν πάνω στην μίζερη ζωή σου.
Αν θέλεις να απελευθερωθείς από την σκλαβιά και την δυστυχία ακολούθησε τα μαυροκόκκινα λάβαρα της εθνικοκοινωνικής ιδεολογίας .
Για κοινωνικοποίηση – μετοχοποίηση των ημικρατικών οργανισμών μέσα από ένα ελεγχόμενο εθνικό χρηματιστήριο.
Για ένα μικρό παραγωγικό δημοσιοϋπαλληλικό τομέα και κατάργηση του κράτους επιχειρηματία.
Για κρατικοποίηση της ΑΗΚ και δωρεάν παροχή ρεύματος σε εθνικές παραγωγικές μονάδες , σε πολύτεκνους και σε φτωχούς.
Για δημιουργία κρατικής τράπεζας που χωρίς τόκους θα στηρίξει άμεσα την παραγωγή παρακάμπτοντας το ληστρικό αστικό τραπεζικό σύστημα .
Για κατάργηση των κομματικών μηχανισμών μέσα από την ανάδειξη της λαϊκής εξουσίας που θα στηριχθεί στις λαϊκές συνελεύσεις των τοπικών κοινοτήτων και των παραγωγικών ενώσεων.
Για επιστροφή στον ελληνικό τρόπο ώστε να μπορέσεις να δεις την πραγματικότητα χωρίς τις παρωπίδες των εξουσιαστικών θρησκευτικο-πολιτικών ιδεολογημάτων .
Για να απαλλαχθείς από κάθε μορφή παρασιτισμού.
Για να πάρεις την εθνική οικονομία και την εξουσία στα χέρια σου και να υψώσεις κατέναντι της τυραννίας το λαϊκό αυτεξούσιο και την ελληνική ελευθερία.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.